Annicalorie - hälsoinspiration

Livet på Gran Canaria och tankar om vikt, hälsa och klimakteriet blandat med inspirerande hälsorecept

Glad överraskning!

Kategori: Allmänt, Senaste blogginläggen

Hej fredag!

Fredag morgon är här och jag sitter med mitt kaffe på terrassen i vanlig ordning. Varför frångå en trevlig vana? Morgonen är vacker, blå himmel med lite moln i horisonten. Återigen har vi haft några dagar med Calima men idag ser det ut att lätta och sanden verkar vara på väg bort. Veckan har bjudit på vackert väder med 25-25 grader - härligt med andra ord. 
Vi har haft en fin vecka med en hel del arbete i vanlig ordning. Lediga dagen i måndags försvann i ett nafs också det i vanlig ordning. Vi planerade och bokade vår resa till Sverige i juni och det känns så otroligt kul. Med bil genom Europa, spännande. Lång båtresa till fastlandet och sedan många mil via Spanien, Frankrike, Belgien, Tyskland och Danmark. I juni är det två år sedan jag flyttade från Sverige och jag har inte varit tillbaka sedan dess så det ska verkligen bli riktigt roligt att återse familj och vänner. 
I onsdags blev jag glatt överraskad då en av mina bästa vänner från Växjö dök upp här på ön med man och bekanta. Ett kärt återseende. Fast vi inte setts på drygt ett år kändes det som om vi träffades igår senast. Fick med mig lite skvaller från Växjö och det är alltid kul att bli lite uppdaterad. För mig känns det annars som om livet i Växjö är satt på paus. 
Idag ska jag först och främst försöka vakna till liv. Sovit oroligt inatt och vaknat av att jag svettats och frusit om vartannat. Benen har värkt till och från och hur jag än vridit och vänt mig har jag inte hittat någon riktigt bra sovställning. Vad jobbigt det är med sådana nätter. Har just nu ingen energi till träning så jag lägger dagens träningspass på em istället och hoppas på mer energi då. 
Nu blir det en lugn och stilla förmiddag innan ett kortare arbetspass över lunchen men först frukost och lite fix här hemma. 
Ha en fin dag!



Min fina väninna Marlene 💗