Annicalorie - hälsoinspiration

Livet på Gran Canaria och tankar om vikt, hälsa och klimakteriet blandat med inspirerande hälsorecept

Söndag 29 november - första advent

Kategori: Allmänt, Senaste blogginläggen


Söndag morgon och dessutom är det första advent. Har pyntat lite både här hemma och på restaurangen, känns mysigt men kan ändå inte känna den där riktiga julkänslan. Kanske beror det på att jag inte lyckats hitta någon adventsljusstake? Hade så gärna velat ha en för att kunna tända första ljuset idag. Letat både på IKEA och andra ställen men det finns helt enkelt inte någon att köpa här. Har stjärnor på plats i köksfönstret och de lyste vackert och juligt när vi kom hem inatt. Idag blir det i alla fall både glögg och pepparkakor och lite julmusik. Kanske det kan frambringa den rätta julkänslan?
Jag är inte så sentimental av mig men lite vemod känner jag nu när julen börjar närma sig. Saknar barnen, julpyssel, mörker, ruskväder, julhandel och allt annat mys runt detta. Jaja, vad är väl en bal på slottet... 
Nu ska jag ta tag i den här dagen och det första som står på dagordningen är ett träningspass på crosstrainern. Var hos Ulrica, sjukgymnast, igår och fick lite övningar att göra för att få bukt med mina stela och ömmande höfter. 
Önskar alla en fin första advent!