Annicalorie - hälsoinspiration

Livet på Gran Canaria och tankar om vikt, hälsa och klimakteriet blandat med inspirerande hälsorecept

Torsdag 14 april - Jag lever!

Kategori: Allmänt, Senaste blogginläggen

Ser nu att det helt plötsligt har gått 3 veckor sedan mitt senaste inlägg. Vart tar tiden vägen? Men jag lever och mår fint och allt flyter på här på vår underbara ö. Solen skiner för det mesta och just nu njuter vi av en något lugnare tillvaro. Det märks nu att den hektiska vintersäsongen är över, framförallt inte lika många svenska och skandinaviska gäster på restaurangen. Jag gillar kvällar som igår när vi har en blandning av nationaliteter - Luxemburgeser (säger man så?), engelsmän, irländare, canarier, holländare, danskar, svenskar och tyskar. I och med att det är lugnare hinner man också uppmärksamma och prata med gästerna på ett annat sätt och det är riktigt trevligt. 
Nu har vi en och en halv månad framför oss och sen blir det en månads semesterstängt och lite välbehövlig ledighet att se fram emot. 
Sedan mitt förra inlägg har mina barn hunnit vara här på besök. Vi hade 10
underbara dagar tillsammans och jag njöt av varje sekund. Vi hann med en hel del sol och bad (naturligtvis), roadtrip upp till Fataga, shoppingtur till Las Palmas och lite annat smått och gott. Men det absolut bästa var att bara vara och att få äta frukost tillsammans och småprata och spela kort och att kunna pussa de godnatt varje kväll. Och som vanligt var det lika jobbigt att säga hej då på flygplatsen som roligt att få hämta dem när de kom hit. Men nu är det dags att planera in nästa resa och inom ett par månader kommer de säkert hit igen. 
Avslutar dagens inlägg med några bilder   på mina fina. 
Ha det gott!
På väg till Fataga. 


Fataga - helt klart värd ett besök. 

Meloneras en solig dag. 

Faro - fyren.