Annicalorie - hälsoinspiration

Livet på Gran Canaria och tankar om vikt, hälsa och klimakteriet blandat med inspirerande hälsorecept

Fredag 29 januari - Lite trött idag

Kategori: Allmänt, Senaste blogginläggen


Vårt goda husets vin

Gäsp och godmorgon!
Jag är oftast pigg på morgonen och brukar ha bra energi redan tidigt men usch och fy, idag är jag trött. Har gjort extra starkt kaffe för att se om det hjälper... Jobbade hårt nästan hela dagen igår så det kan ju bero på det. Vi hade en riktig toppendag och kväll igår på restaurangen. Full fart och bara trevliga gäster. Vi får verkligen tillfälle att träffa många intressanta människor och jag gillar verkligen att vi har en internationell publik även om skandinaverna just nu är i majoritet. Vi har också många gäster från Tyskland, Storbritannien, Schweiz, Nederländerna, Italien och naturligtvis också spanjorer. De mest långväga gäster vi haft kom ända från Kalifornien. Det har redan hunnit bli många intressanta möten och så klart gör en del människor mer intryck än andra. Kul och givande är det oavsett. 
Idag är det lite svalare ute med lite skyar på himlen. Det blåste ganska rejält igår och det känns som om blåsten håller i sig även idag. Sitter faktiskt just nu och småhuttrar ute på terrassen men jag vill inte gå in. Älskar att börja dagen med att dricka kaffet här med utsikt över San Agustin och en vy som sträcker sig ända bort till sanddynerna i Maspalomas. 
Nu vankas det snart frukost och helgen kan börja. Inte för att det egentligen spelar någon roll, här är det helg varje dag 😃. 
Önskar alla en fin fredag!