Annicalorie - hälsoinspiration

Livet på Gran Canaria och tankar om vikt, hälsa och klimakteriet blandat med inspirerande hälsorecept

Tisdag 29 dec - 2 dagar kvar

Kategori: Allmänt, Senaste blogginläggen


Buenos dias!
Nu är det bara två dagar kvar tills dessa underbara, härliga, älskade och hett efterlängtade barn kommer hit!!! Känner fjärilar i magen och och är spänd av förväntan. På nyårsaftons kväll landar de så äntligen på Gran Canaria tillsammans med JB's barn. Vi har öppet på restaurangen fram till kl. 23 så tolvslaget får firas där med god mat, fyrverkerier och massa kärlek ❤️❤️❤️.  
Sedan ska jag bara njuta av att ha huset fullt under två veckor och ta vara på varje ledig stund jag kan få tillsammans med dem. 

Idag ställde jag klockan på halv 8 för att hinna med lite fix här hemma innan städerskan dyker upp nu vid 9. Lite förstädning innan städningen. Hehe, så
man är 😂. Blir skönt att få huset riktigt rent innan barnen dyker upp. Med tanke på den kraftiga Caliman som blåst hit massa sand från Sahara är det nu riktigt dammigt överallt. Caliman ligger fortsatt kvar även om det just nu inte är lika mycket sand i luften. Läste dock att en ny är på väg in igen. Rent ut sagt - skitjobbigt!!!

Igår var vi lediga och tillbringade största delen av dagen hemma med undantag av en tur till Mercadona. Kylskåpen behövdes fyllas på inför barnens ankomst. Även om jag gillar Mercadona tycker jag alltid att det är lite småbökigt att handla här. Det är trångt och mycket folk överallt. Saknar Maxi i Växjö och självscanning, tala om smidigt att handla. Visst finns både Spar och Hiperdino men jag gillar ingen av dessa butiker så Mercadona är ändå den matvarubutik som vinner för min del. 

Ha en fin dag!