Annicalorie - hälsoinspiration

Livet på Gran Canaria och tankar om vikt, hälsa och klimakteriet blandat med inspirerande hälsorecept

Tisdag 29 juni - Jag överlevde!

Kategori: Allmänt, Senaste blogginläggen

Godmorgon!
Igår var jag uppe med tuppen (alltså tidigare än normalt) för att JB och jag behövde åka till Las Palmas för att lämna in båda våra bilar på service på BMW. De ringde förra veckan och talade om att det var något fel med airbagarna på passagerarsidan (fabriksfel) och att dessa skulle bytas ut gratis. Först kvällen innan slog det mig att jag skulle KÖRA SJÄLV upp till den stora staden. Fick stora skälvan och nästan panikångest vid blotta tanken!!!! Visst numera kör jag själv nästan överallt men Las Palmas har varit NO NO. Men med hjälp av GPS och JB som i lugn takt guidade mig så kom vi till slut både fram och även tillbaka. PUST!!! Det är ju så mycket bilar och ganska hetsigt tempo i trafiken här men nu har jag gjort även detta och kan bocka av - "köra själv till Las Palmas" på min lista.
Medan bilarna blev väl omhändertagna på verkstaden tog vi en taxi till Corte Ingles för lite ärenden. Min dotter fyller snart år så jag passade på att köpa presenter till henne som nu ska paketeras in och sändas till Sverige. Var också inne en vända på Marks and Spencer och hittade riktigt snygga jeggings, ljusrosa och beiga, med bra passform. Bra pris dessutom, 2 par för ca 40 € (det var 30% rabatt). Vi hann också med en lätt lunch i restaurangen på Corte Ingles innan det var dags för återbesöket hos optikern. Både JB och jag behöver nya linser och nu hade man tagit hem linser att prova både till mig och JB. Efter många års linsanvändande har mina ögon blivit lite "slitna" om man säger så. Därför kan jag inte använda linser hela tiden utan får varva med glasögon. Därför ska jag nu testa engångslinser och har fått med mig två olika märken hem att prova. Jag måste verkligen rekommendera Optica 2000, Corte Ingles. Vilken service och otroligt trevlig optiker! Mycket nöjd. Har inte betalat något än så länge, varken för undersökning eller provlinser.

Efter besöket hos optikern var det så dags att ta en taxi tillbaka till BMW för att hämta bilarna igen. Även här otroligt bra service, fick tillbaka bilarna nytvättade och fina😃, bara att sätta sig och köra hem till södern igen.
Resten av eftermiddagen och kvällen blev lugn och avslappnad. Ganska trötta efter att ha varit uppe tidigt gjorde vi kväll och la oss i sängen och kollade lite TV. Skönt!

Nu ska jag byta om till simkläder och traska ner till poolen och simma några längder. Blev ingen träning igår så det får jag ta igen idag.

Ha en fin tisdag!