Annicalorie - hälsoinspiration

Livet på Gran Canaria och tankar om vikt, hälsa och klimakteriet blandat med inspirerande hälsorecept

Tisdag 13 sep - Underbart uppfriskande!

Kategori: Allmänt, Senaste blogginläggen

Godmorgon!

Fortfarande mörkt ute och blött efter gårdagens oväder med både regn, blixt och åska. Den här gången kom det inte bara några droppar utan en ganska riklig mängd med regn, härligt uppfriskande. Som ni förstår blev det inte någon solning för mig igår men vi trotsade regnet och rensade både ogräs och fick klippt vår stora Benjaminfikus.
Efter en sen lunch gick vi sedan en lång promenad längs med Atlanten i strilande regn. Kändes riktigt höstlikt och samtidigt lite spöklikt med tomma stränder och lavasanden svartare än vanligt på grund av blötan. Men en både uppfriskande och härlig promenad!
Fick mig att längta efter både söndagsstek och äppelkaka a la Sverige! Någon äppelkaka blev det inte däremot slängde jag in en hel
kotlettbit i ugnen när vi kom hem. Denna serverades inte med vare sig potatis, gräddsås eller lingon utan istället en god sallad och guacamole. Men gott blev det i alla fall.
Avslutade kvällen och lediga dagen med en film Blood father, Mel Gibson. Den var sådär bra men samtidigt är det så sällan vi hinner kolla film och TV så det var mysigt och avkopplande oavsett.
Nu dags för en ny dag med träning och arbete.
Önskar alla en fin tisdag!

Atlanten är vacker och mäktig oavsett väder.
Svart sand och tomma solstolar.
Lite höstlikt.
Terrassgolvet något smutsigt nu med all sand som alltid blåser in över ön.