Annicalorie - hälsoinspiration

Livet på Gran Canaria och tankar om vikt, hälsa och klimakteriet blandat med inspirerande hälsorecept

Söndag 31 maj - grattis alla mammor

Kategori: Allmänt, Senaste blogginläggen

 
Grattis till alla mammor!
 
Idag vill jag börja med att gratta mig själv och alla fantastiska mammor som finns därute och då i synnerhet min egen lilla fina mamma! Tyvärr får jag inte träffa henne idag eftersom hon inte är hemma så jag skickar istället massor med kramar, tankar och blommor till henne via cybern. Tack lilla mor för allt du gjort och gör för mig!
 
Egentligen tänker jag att, i alla fall, jag får gratta mig själv för att jag har två så underbara och fantastiska barn mina tillkortakommande till trots. Jag tänker att man som förälder gör sina fel och att barnuppfostran verkligen inte alltid går som på räls. Man står ju inte där med facit i hand och bebisen i famnen och vet hur man ska agera i alla situationer. Men även om jag ibland har gjort fel har jag alltid velat mina barns bästa och älskat dem i varje andetag. Mitt hjärta svämmar över av stolthet och kärlek när jag ser vilka underbara personer de är och jag är så oändligt otacksam över att de finns i mitt liv.
 
Eftersom min dotter både jobbar och tränar idag bestämde vi oss för att redan igår fira mors dag och gick ut och åt middag på restaurang. Vi hade en trevlig stund med emellanåt livliga diskussioner bland annat runt vikten av att våga stå för den man är och att det inre betyder mer än det yttre. Det som slog mig är att i tonåren är allt svart eller vitt, så glasklart, men att detta ändrar sig med tiden - både på gott och ont. Det glädjer mig att mina barn vågar diskutera och stå för sina åsikter för det är ju dit, bland annat, man vill nå som förälder. De börjar bli flygfärdiga, mina barn, och det är härligt att se! 
 
 
Jag och mina fina