Annicalorie - hälsoinspiration

Livet på Gran Canaria och tankar om vikt, hälsa och klimakteriet blandat med inspirerande hälsorecept

Torsdag 28 augusti - nu är vi på gång

Kategori: Allmänt, Senaste blogginläggen


Idag är jag verkligen uppe med tuppen! Klockan är strax efter fem och fullmånen lyser fortfarande starkt på himlen och det är svart som natten. Kaffet står på
bryggning. Behöver nog både en och två muggar innan jag känner att jag är
på banan. Har åkt på en envis sommarförkylning som gjort att jag inte känt mig 100 men idag verkar den i alla fall släppa sitt tag. Skönt! Behöver all energi jag kan få. 
De senaste dagarna har varit fullspikade när det gäller förberedelser på restaurangen. Vi har bland annat fotograferat alla desserter till våra nya menyer. Kommer att bli toppenfina. Kul! Passade också på att provsmaka några. Älskar flan och cream Catalana. 
Idag ska jag för första gången också ta på arbetskläder, vi har en lunch som ska  levereras till ett svenskt företag. Har också en grupp som ska äta hos oss ikväll. Nu drar verkligheten igång och det känns verkligen kul och spännande. 
Lägger nu också Yrkeslärarprogrammet bakom mig och jag måste få skryta lite med mig själv, lyckades få högsta betyg VG på båda de sista kurserna. Glad och nöjd då jag inte känt mig helt fokuserad på skolarbetet sedan jag kom ner hit. Nu ska jag bara söka mitt examensbevis och sedan min lärarlegitimation. Känns trevligt att kunna säga att jag nu är
lärare på RIKTIGT, hehe. 
Vädret fortsätter att vara kanon på ön. Lagom varmt och emellanåt lite friska vindar. Hinner dock inte tillbringa särskilt mycket tid i solen men det är ju ändå fantastiskt skönt att leva i det här i klimatet. 
Så för de flesta börjar snart helgledigheten och för oss drar en jobbhelg igång, en av många kommande...
Önska oss lycka till! 
Trevlig helg