Annicalorie - hälsoinspiration

Livet på Gran Canaria och tankar om vikt, hälsa och klimakteriet blandat med inspirerande hälsorecept

Måndag 29 juni - grå himmel

Kategori: Allmänt, Senaste blogginläggen


Idag vaknar jag upp till ett lite gråmulet Gran Canaria. Det känns till och med som om det skulle kunna bli regn! Inte för att det gör så mycket, skulle till och med kunna vara lite skönt med en uppfriskande skur. Natten har varit varm och fuktig och jag har sovit ganska dåligt varpå jag nu vaknat med en svidande huvudvärk. Ordnar säkert till sig efter lite kaffe och massa vatten. 
Igår hade vi en skön lugn söndag och fick lite sol på kroppen. Otroligt så mycket fräschare man känner sig när man fått lite färg. På kvällen igår var vi ute och körde en sväng, eller rättare sagt jag övningskörde. Behöver komma in i bilkörandet, man kör lite hetsigare här än i Sverige. Håller inte avstånd på
samma sätt och följer kanske inte alltid trafikreglerna när det gäller stoppskyltar t. ex. Jag känner mig också lite mer självständig om jag kan ta bilen själv och sticka iväg och fixa saker så att inte JB alltid behöver skjutsa runt mig, även om det naturligtvis är trevligt med privatchaufför. 
Det börjar bli dags att ta tag i den här dagen, bland annat blir det besök på banken för att fixa spanskt bankkonto till mig. 
Önskar alla en fin början på veckan!